Bemutatjuk új digitális nyomdarendszerünket

Kedves Ügyfelünk!

 

Örömmel mutatjuk be Önnek digitális nyomdagépünket.

Új digitális nyomdarendszerünk tökéletes megoldást nyújt kis és közepes példányszámú nyomtatványok és kiadványok igényes, de mégis költséghatékony kivitelezésére.

digitális nyomdagép

Vállalkozásunk saját erőforrással képes különleges, egyedi és exkluzív minőségű megrendeléseket teljesíteni akár 300 x 750 mm-es ívméretig . Ez a lehetőség új piaci szegmenseket nyit meg meglévő partnereinknél és új megrendelőinknél egyaránt.
A projekt kapcsán beszerzett Konica Minolta AccurioPrint C3070L színes nyomdai rendszer pontos digitális nyomtatási kivitelezést tesz lehetővé.
A gyors és modern technológia hatékonyságnövekedést jelent a korábban alkalmazott technológiához képest.

A projekt

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül elnyert európai uniós támogatás segítségével a GINOP-2.1.8-17-2017-00023 azonosító számú, „Adaptív technológiai innováció eszközbeszerzéssel a Várszegi Nyomdaipari Kft.- nél” című projekt keretében a Várszegi Nyomdaipari Kft., a nyomdaipari tevékenységének műszaki fejlesztéséhez szükséges eszközt szerzett be. A projekt Európai Uniós és hazai forrásból valósult meg.

 

Projekt kódszáma: GINOP-2.1.8-17-2017-00023

Projekt címe: „Adaptív technológiai innováció eszközbeszerzéssel a Várszegi Nyomdaipari Kft.-nél”

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2019. március 06.

Elnyert támogatás összege: 5 845 000 Ft

Támogatás intenzitása: 50 %

A Pénzügyminisztériumnak köszönhetően a VÁRSZEGI Nyomdaipari Kft. a projekt keretén belül a megítélt támogatási összegből olyan nyomdai eszközt szerzett be, amely által képes megőrizni piaci versenyképességét és jelentős versenyelőnyt alakíthat ki az eddig piaci résnek tekintendő kis példányszámú, magas dekorációs igényű nyomatok esetében.

Az adaptív innováció termelésbe történő beépítésének köszönhetően a Várszegi Nyomda képes a nem szokványos formátumok nyomtatását is magas pontossággal elvégezni és a megfelelő példányszám legyártása idő és költségtakarékosabb módon megoldható.

A projekt megvalósítási időszaka 2018. november 28- tól 2019. március 6-ig tartott. A projekt keretében elnyert támogatási összegből a fentebb megnevezett nyomdai eszköz került beszerzésre.

 

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük